Co-working space, Brighton

The Client

Frustrated by the daily juggling of work and childcare and the lack of resources for working parents, the founders at Wrap decided to create their own family friendly co-working space. Based in the centre of Brighton and offering a wide variety of facilities, this is the place to come if you need to work, rest and play.

The Brief

Wrap wanted to create a informal feel which crossed the barriers between a home environment and traditional workspace. The aim was to provide a variety of areas to cater for both individual and group work as well as providing meeting rooms and co-working zones.

The Approach

We worked with Wrap’s design team to create different areas for both working and socialising. These included single and collaborative desk spaces with good quality ergonomic seating as well as more relaxed meeting and breakout spaces. We provided a wide range of options from our portfolio of manufacturers, from which the design team chose.

 

Wrap, Brighton

Wrap, Brighton

Wrap, Brighton

Wrap, Brighton#

 

Photos taken by Emma Wood

Share this: